Det finnes flere måter å engasjere seg i Fredslaget på. Bli medlem, støtt oss økonomisk eller bli aktiv!

Bli medlem i Fredslaget 

Som medlem betaler du en liten årlig sum og mottar vårt nyhetsbrev flere ganger i året. Du vil også få invitasjoner til våre kurs, arrangementer og vårt årsmøte. Bli medlem her (Vi omstiller akkurat vår medlemssystem, så send oss gjerne navn, epost og adresse til post@fredslaget.no)!

Støtt fredslaget økonomisk!

Det er lett å ta freden for gitt. Derfor er det viktig at fredsarbeid, i Norge som i utlandet, prioriteres. Den sittende regjeringen har derimot valgt å kutte all tidligere støtte til dette formålet. Derfor trenger vi ditt bidrag. Hjelp oss a gjøre verden til et fredeligere sted og bli fredsfremmer!

Bli fredsfremmer!

Engasjer deg i en temagruppe eller et lokallag!

Mye av fredslagets arbeid drives på frivillig basis. Sjekk ut våre temagrupper og lokallag, der er alle velkommen!

Vi har fire ulike temagrupper:

Fredsundervisning

Fredspoltikk

Fredskultur

Autonome våpen

Svarer ingen av disse til dine interesser kan du ta kontakt på post@fredslaget.no, kanskje du kan begynne en ny temagruppe under fredslags-paraplyen?

Motta Fredslagets nyhetsbrev

Vi sender ut nyhetsbrev 1 gang i måneden med informasjon om kommende arrangementer og aktuelle fredspolitiske saker. Send en mail til post@fredslaget.no med emnet: Jeg ønsker nyhetsbrev.

Bestill foredrag eller kurs

Ønsker du at Fredslaget skal komme og fortelle om norsk våpeneksport, dronekrigen eller holde kurs i ikkevoldelig konflikthåndtering der du bor eller på skolen din? Ta kontakt med oss på epost eller telefon for å avtale.